Přípitek:
– Martini dry
Studené canapés:
– šunková rolka s křenovou šlehačkou
Polévka:
– hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Hlavní jídlo:
– svíčková na smetaně s brusinkami a šlehačkou, houskové knedlíky
Dezert:
– svatební dort, koláčky – vlastní
Nápoje:
– káva s mlékem, čaj (černý, zelený, ovocný)
– nápoje k obědu – dle výběru
Večerní raut:
– na stolech založené slané listové pečivo
Teplá kuchyně:
– kachní prsíčka na višních, karlovarské knedlíky
– přírodní vepřová panenka, zelené fazolky
– steak z lososa, smetanové brambory
– uzená šunka na kosti
– pikantní gulášek s pečivem
Omáčky a přílohy:
– nakládaná zeleninka (kukuřičky, cibulky, houby)
Studená kuchyně:
– kuřecí řízečky
– plněná kachna
– angl. rostbíf s Wassabi majonézou
– losos vcelku na páře
– steak na párátku s dipem
– výběr šunky a uzených mas
– rybí terinka
– sušená šunka
– tatarský biftek s topinkami
Sýrové variace:
– výběr českých sýrů zdobených ovocem
Ovoce:
– čerstvé sezónní ovoce
– ovocný salát
Zeleninové saláty:
– cruditte – čerstvá zelenina krájená s dipem
(brokolice, květák, karotka, celerová nať, rajče, okurka…)
– řecký salát s olivami a sýrem
– těstovinový salát s tuňákem a kukuřicí
– cherry rajčátka s baby mozzarellou
Pečivo:
– světlé, tmavé banketky,
– světlé, tmavé cerální pečivo
– světlý, tmavý chléb
Nápoje:
– točené pivo Gambrinus
– víno z oblasti Moravy
– nealko: minerální voda Mattoni, neperlivá Aquila
– juice: pomeranč, multivitamín, jablko
– káva s mlékem
– čaj – dle výběru /černý, zelený, ovocný/