Raut Menu

Welcome drink:
– bohemia sekt demi, brut
– nealko: voda perlivá neperlivá
– juice: pomeranč, jablko, hruška
– bezinková, okurková limonáda

Jednohubky, kanapky:
– s debrecínkou a nakládanou okurkou
– křenová se zakysanou smetanou
– s pršutem
– s paštikou a brusinkovým dipem
– rostbif s waldorf salátem
– humrový koktejl s avokádem

Teplá kuchyně:
– kuře na rozmarýnu, šunková rýže
– pečená kachní prsa na medu, bosáky se zelím
– hovězí maso po burgundsku, bramborové špalíčky
– kuřecí prsa s grilovanými zeleninovými hranolky
– kuskus se zeleninou
– šunka na kosti /křen, hořčice, míchaná kyselá zelenina

Studená kuchyně:
– smažené kuřecí řízečky
– krůtí prsíčka v bylinkové krustě
– anglický rostbíf s Wassabi majonézou
– roládka z lososa plněná listovým špenátem
– uzená rolka, krkovička
– grilované maso na špejli
– paprika se sýrem
– uzený losos

Sýrové variace:
– vltavín, eidam, hermelín, niva, kleo s ořechy a pepřem

Zeleninové saláty:
– řecký salát s olivami a sýrem
– ledový salát s pepřovým dresinkem
– okurkový s jogurtem a mátou

Ovoce:
– sezónní krájené ovoce
– čokoládové fondy

Dezerty:
– mini dezerty, různé druhy
– domácí jablkový závin s vanilkovou omáčkou
– barevná buchta s rumovou polevou

Pečivo:
– světlé tmavé banketové pečivo
– světlé tmavé celozrnné pečivo
– světlý tmavý chléb

Nápoje:
– pivo točené
– víno z oblasti Moravy – Znovín Znojmo – dle výběru
– minerální voda Mattoni, Aquila
– ovocný juice –  dle výběru
– coca-cola – různé druhy
– káva – dle výběru (laté, capuccino, espreso…)
– čaj dle výběru (černý, zelený, ovocný)

Dovednosti

Zveřejněno

6. 12. 2019